Campari 0.7l

quantity
-1+
truck

Campari je savremeni italijanski klasik među biterima. Sa receptom koji nije promenjen od davne 1860. godine, postao je osnova za neke od najpoznatijih koktela širom sveta. Dobija se infuzijom gorkih biljaka, aromatičnog bilja i voća u alkoholu i vodi. Nodoljivom crvenom bojom, intenzivnom aromom i vrlo nadahnutim ukusom, Campari je idealan poklon za hedoniste.
Campari je renomirani brend sa bogatom tradicijom i nasleđem koje traje više od jednog veka. Ovaj italijanski brend sinonim je za kvalitet i autentičnost u svetu alkoholnih pića. Svojim karakterističnim ukusom, postao je globalno prepoznatljiv brend koji osvaja srca ljubitelja koktela širom sveta. Njegova istorija i neprolazni kvalitet čine Campari izborom broj jedan za one koji traže istinsko zadovoljstvo u svetu bitera i alkoholnih pića.
Za sve ljubitelje osvežavajućih koktela, Campari je postao nezaobilazan sastojak, doprinoseći bogatim i izražajnim ukusima mnogih popularnih pića. Bilo da je u pitanju klasik poput Negroni koktela ili moderna kreacija, Campari dodaje notu složenosti i profinjenosti svakom piću. Ovaj italijanski biter je esencija ukusa i stila koji će obogatiti svaku koktel čašu.