Captain Morgan Spiced Gold 0.7l

quantity
-1+
truck

Captain Morgan Spiced Gold je premijum alkoholno piće napravljeno od najkvalitetnijeg karipskog ruma, obogaćenih začinima i prirodnim aromama. Receptura ovog ruma je rezultat kompleksne mešavine začina, prirodne voćne arome ruma i odležavanja u paljenim američkim buradima od belog hrasta, prethodno korišćenim za odležavanje burbona. Ovaj proces daje piću punu boju i bogatstvo aroma koje čini Captain Morgan Spiced Gold jedinstvenim.
Captain Morgan je istaknuti brend poznat širom sveta po svojim vrhunskim alkoholnim pićima, a posebno po karipskom rumu. Brend nosi ime kapetana Henryja Morgana, legendarnog pustolova i pirata iz 17. veka, čija avanturistička duša i strast prema istraživanju inspirišu njegovu liniju proizvoda. Paleta proizvoda, uključujući Captain Morgan Spiced Gold i druge varijacije ruma, postala je simbol dobrog ukusa i ekskluzivnosti, čineći brend omiljenim izborom ljubitelja kvalitetnih pića širom sveta.
Captain Morgan Spiced Gold se izdvaja svojim bogatim ukusom i glatkom završnicom, obogaćenim notama prirodne vanile, žutog šećera, suvog voća i toplih začina. Ova harmonija ukusa omogućava da se piće savršeno meša sa kolom za stvaranje neodoljivog koktela. Takođe se odlično kombinuje sa voćnim sokovima kao što su limunada, sok od jabuke ili ginger ale, što vam omogućava da eksperimentišete i kreirate osvežavajuće koktele za svaku priliku. Bilo da ga poslužujete sa kriškom limuna ili limete u krigli punoj leda ili ga koristite kao osnovu za omiljene koktele kao što je Mojito, ovaj legendarni rum će vas iznova oduševiti.