Caramel Rhapsody 200g

quantity
-1+
truck

Caramel Rhapsody je neodoljiv set od dvadeset pojedinačno upakovanih Eugen čokoladnih pločica. Svaka čokolada je pažljivo izrađena kako bi pružila savršenu harmoniju između bogatog ukusa karamela i morske soli, uz dodatak teksture koju pružaju kakaovi komadići. Ovaj luksuzni set čokolada dolazi upakovan u čvrstu kutiju presvučenu materijalom od luksuznog zlatnog sjaja, čineći ga idealnim poklonom za ljubitelje čokolade i elegancije.
Eugen savršeno balansira tradicionalnu izradu i dodatak nesvakidašnjih sastojaka, s naglaskom na čistom kakao puteru i suncokretovom lecitinu koji je bezbedan za osobe sa alergijama. Ove čokolade su prava umetnost kako po sastavu, tako i po pažljivo osmišljenom pakovanju. Zbog jedinstvenog pristupa postale su omiljeni izbor sladokusaca, bilo da je reč o svakodnevnim zalogajima ili specijalnim prilikama.
Ono što čini Caramel Rhapsody posebnim je pažljivo odabrana kombinacija sastojaka. Svaka čokolada u ovom setu je proizvedena sa visokom pažnjom na detalje i kvalitet, koristeći najkvalitetniju karamel čokoladu koja se obogaćuje kakaovim komadićima i morskom solju. Ovaj spoj bogatih i složenih ukusa pruža nezaboravno iskustvo za nepce, dok je luksuzna ambalaža od zlatnog materijala prava poslastica za oči. Bez obzira da li želite da obradujete dragu osobu ili sebe, Caramel Rhapsody će vas oduševiti svojom ekskluzivnošću i neodoljivim ukusom.