Chocolate purse 180g

quantity
-1+
truck

Eugen Chocolate Purse je izuzetno šarmantan proizvod koji će oduševiti dame. Elegantno pakovanju u obliku tašne, izrađene od kvalitetnog crnog kartona, sadrži ukupno 180g vrhunske čokolade. Tašna je ukrašena metaliziranom pločicom sa logom proizvođača i satenskim trakama zlatne boje, što upotpunjuje prefinjeni izgled ovog poklona.
Eugen savršeno balansira tradicionalnu izradu i dodatak nesvakidašnjih sastojaka, s naglaskom na čistom kakao puteru i suncokretovom lecitinu koji je bezbedan za osobe sa alergijama. Ove čokolade su prava umetnost kako po sastavu, tako i po pažljivo osmišljenom pakovanju. Zbog jedinstvenog pristupa postale su omiljeni izbor sladokusaca, bilo da je reč o svakodnevnim zalogajima ili specijalnim prilikama.
Ono što ovaj proizvod čini posebnim je izvanredna čokoladna aroma. Eugen Chocolate Purse sadrži mlečnu čokoladu sa 35% kakaa obogaćenu aromom lešnika, stvarajući savršen balans između slatkoće i kremastog bogatstva čokolade. Nesvakidašnje i luksuzno pakovanje, u kombinaciji sa raskošnim ukusom Eugen čokolade, čini ga idealnim poklonom za posebne prilike poput 8. Marta, Dana zaljubljenih, rođendana i drugih posebnih dana u životima najdražih dama.