Chocolate Selection 90g biber and narandža

quantity
-1+
truck

Chocolate Selection brenda Eugen predstavlja izbor luksuznih čokolada koje odlikuju neobične arome i ukusi. Ova selekcija uključuje tamnu čokoladu sa 61% kakaa, dopunjenu notama bibera i narandže. Sa težinom od 90g, svaka čokolada pruža bogato i intenzivno senzorno iskustvo. Čokolada dolazi u kutiji napravljenoj od finog kartona, čineći je vizuelno privlačnom. Ovaj proizvod je idealan za sve koji žele da iskuse nešto novo i drugačije u svetu čokolade.
Eugen savršeno balansira tradicionalnu izradu i dodatak nesvakidašnjih sastojaka, s naglaskom na čistom kakao puteru i suncokretovom lecitinu koji je bezbedan za osobe sa alergijama. Ove čokolade su prava umetnost kako po sastavu, tako i po pažljivo osmišljenom pakovanju. Zbog jedinstvenog pristupa postale su omiljeni izbor sladokusaca, bilo da je reč o svakodnevnim zalogajima ili specijalnim prilikama.
Chocolate Selection ističe se jedinstvenim i neuobičajenim ukusima i aromama koje nudi. Dodatak bibera i narandže tamnoj čokoladi donosi izvanrednu harmoniju između slatkog, gorkog i začinskog. Ekskluzivna i fina ambalaža podiže celokupni doživljaj proizvoda, čineći ga idealnim korporativnim ili poklonom za svečane prilike. Svojim rafiniranim izgledom i ukusom, ovaj proizvod ostavlja snažan utisak na svakog ko ga proba.