Chocolate selection 90g đumbir and limun

quantity
-1+
truck

Chocolate Selection je jedinstvena kolekcija čokolade koja donosi spoj tamne čokolade sa 61% kakaoa, đumbira i limuna. Dolazi u elegantnom pakovanju na kom su prikazane fotografije starog Novog Sada, čineći je idealnim suvenirom ili korporativnim poklonom. Omot kutije je štampan u jednoj boji sa zlatotiskom, dodajući dašak luksuza.
Eugen savršeno balansira tradicionalnu izradu i dodatak nesvakidašnjih sastojaka, s naglaskom na čistom kakao puteru i suncokretovom lecitinu koji je bezbedan za osobe sa alergijama. Ove čokolade su prava umetnost kako po sastavu, tako i po pažljivo osmišljenom pakovanju. Zbog jedinstvenog pristupa postale su omiljeni izbor sladokusaca, bilo da je reč o svakodnevnim zalogajima ili specijalnim prilikama.
Ono što Chocolate Selection iz kolekcije Eugen čini posebnim nije samo visok sadržaj kakaoa u tamnoj čokoladi, već i neobična kombinacija đumbira i limuna. Ovi netipični ukusi stvaraju jedinstven doživljaj, izazivajući čulni preokret sa svakim zalogajem. Elegantno i luksuzno pakovanje, uz fotografije starog Novog Sada, dodatno ističe jedinstvenost ovog proizvoda. Ova čokolada nije samo slatkiš, već i umetničko delo, suvenir koji odražava kulturno nasleđe. Idealna je kao sofisticirani poklon koji ostavlja snažan utisak.