Chocolate Selection Gift Box

quantity
-1+
truck

Chocolate Selection Gift Box donosi belu, mlečnu i crnu čokoladu nesvakidašnjih ukusa i aroma. Svako pakovanje je pažljivo izrađeno i sadrži jedan od tri fantastična ukusa čokolade: bela čokolada sa 32% kakao delova sa ukusom maline, mlečna čokolada sa 35% kakao delova sa ukusom lešnika i crna čokolada sa 61% kakao delova sa ukusom šljive i cimeta. Ova ekskluzivna selekcija čokolada dolazi u prelepoj kutiji sa zlatotiskom i satenskom mašnom, koja će vas osvojiti već na prvi pogled.
Eugen savršeno balansira tradicionalnu izradu i dodatak nesvakidašnjih sastojaka, s naglaskom na čistom kakao puteru i suncokretovom lecitinu koji je bezbedan za osobe sa alergijama. Ove čokolade su prava umetnost kako po sastavu, tako i po pažljivo osmišljenom pakovanju. Zbog jedinstvenog pristupa postale su omiljeni izbor sladokusaca, bilo da je reč o svakodnevnim zalogajima ili specijalnim prilikama.
Ono što čini Chocolate Selection Gift Box zaista posebnim je kombinacija neobičnih ukusa i pažljivo dizajnirane ambalaže. Svaka čokolada u poklon setu ima jedinstven karakter, a kutija sa zlatotiskom i satenskom mašnom dodaje dozu luksuza i elegancije. Savršen je poklon za posebne prilike, a težina od 270 grama čini ovu selekciju čokolada idealnom za deljenje sa porodicom i prijateljima.