Chocolate Waltz 240g

quantity
-1+
truck

Eugen Chocolate Waltz je predivno poklon pakovanje koje donosi čaroliju čokolade u četiri različita ukusa. Ova kutija sadrži četiri vrste čokolade, svaka sa svojim jedinstvenim karakterom. U njoj možete pronaći crnu čokoladu sa 61% kakaoa sa osvežavajućim notama limuna i đumbira, mlečnu čokoladu sa 35% kakaoa obogaćenu ukusom lešnika i spekulasa, karamel čokoladu sa 32% kakaoa koja se ističe komadićima kakaoa, i belu čokoladu sa 32% kakaoa i sočnim malinama.
Eugen savršeno balansira tradicionalnu izradu i dodatak nesvakidašnjih sastojaka, s naglaskom na čistom kakao puteru i suncokretovom lecitinu koji je bezbedan za osobe sa alergijama. Ove čokolade su prava umetnost kako po sastavu, tako i po pažljivo osmišljenom pakovanju. Zbog jedinstvenog pristupa postale su omiljeni izbor sladokusaca, bilo da je reč o svakodnevnim zalogajima ili specijalnim prilikama.
Ono što čini Eugen Chocolate Waltz posebnim je izuzetan estetski dizajn i pažljiva izrada. Kutija ima prelepu floralnu sjajnu mustru koja je savršena za poklon u svečanim prilikama. Omoti svake čokolade su zlatni sa varijacijama boja u donjem delu, dodajući eleganciju i sofisticiranost celom pakovanju. Svaki omot je ukrašen zlatotiskom, što daje notu luksuza i pažnje prema detaljima. Eugen Chocolate Waltz nije samo ukusan poklon, već i kreativno delo koje će vas oduševiti svojom lepotom i kvalitetom.