Čokoladni suvenir Novi Sad

quantity
-1+
truck

Reel čokoladni suvenir Novi Sad je neodoljiva kombinacija ručno pravljene, nežne bele čokolade obogaćene aromom ariljske maline i snažne tamne čokolade sa komadićima lešnika. Sa svojim elegantnim ovalnim pakovanjem koje prikazuje ilustraciju Novog Sada, savršen je izbor za poklon voljenim osobama ili ljubiteljima ovog prelepog grada.
Reel Chocolate je započeo svoju priču 2015. godine u Senti, kada su dvoje mladih ljudi sa hrabrošću i vizijom odlučili da stvore nešto posebno. Njihova posvećenost kvalitetu i kreativnosti postavila je temelj za brend koji se godinama bavi proizvodnjom ručno rađenih čokoladnih pločica i drugih čokoladnih proizvoda. Uz visokokvalitetnu belgijsku čokoladu i lokalne sastojke, Reel Chocolate se ističe u premium kategoriji čokoladnih proizvoda.
Ono što čini Réel čokoladni suvenir Novi Sad posebnim je liofilizovana ariljska malina koja se pažljivo integriše u kremastu belu čokoladu, pružajući savršen balans između slatkoće i voćne svežine. Takođe, tamna čokolada sa lešnicima dodaje dubinu i intenzitet ukusa, stvarajući nezaboravno iskustvo za vaše čulo ukusa. Ovaj proizvod je više od običnog suvenira - to je delikatesna poslastica koja će vas oduševiti i iznova podsećatii na lepotu Novog Sada.