Čokoladni desert - jagoda 120g

quantity
-1+
truck

Reel čokoladni desert jagoda kombinuje najfiniju mlečnu i tamnu čokoladu u savršenom odnosu od 35% i 70%, pružajući harmoniju slatkoće i gorčine u svakom zalogaju. Svaka jagoda je pažljivo umotana u ovu bogatu čokoladnu masu, stvarajući neodoljiv spoj prirodne svežine jagoda i kremastih čokoladnih ukusa. Desert dolazi u elegantnoj crnoj kutiji i teži 120g, i savršen je izbor za poklon ili lične trenutke uživanja.
Reel Chocolate je započeo svoju priču 2015. godine u Senti, kada su dvoje mladih ljudi sa hrabrošću i vizijom odlučili da stvore nešto posebno. Njihova posvećenost kvalitetu i kreativnosti postavila je temelj za brend koji se godinama bavi proizvodnjom ručno rađenih čokoladnih pločica i drugih čokoladnih proizvoda. Uz visokokvalitetnu belgijsku čokoladu i lokalne sastojke, Reel Chocolate se ističe u premium kategoriji čokoladnih proizvoda.
Ono što Reel čokoladni desert jagoda čini posebnim je pažljivo odabrana kombinacija sastojaka. Svaka jagoda je umočena u visokokvalitetnu mlečnu i tamnu čokoladu. Ovaj proizvod ne samo da pruža izvanredan ukus, već i dašak luksuza zahvaljujući elegantnom pakovanju. Bilo da ga delite sa voljenima ili uživate samostalno, Reel čokoladni desert će vas oduševiti ukusnim spojem gorko-slatkog čoko balansa i svežine najfinijih jagoda.