Čokoladni desert - karamela 120g

quantity
-1+
truck

Reel čokoladni desert karamela dolazi u pakovanju od 120g i predstavlja savršen spoj karamelizovane bele čokolade sa hrskavim vaferima. Kremasta čokolada se polako topi u ustima, dok vaferi istovremeno pružaju kontrastni element koji će vas oduševiti. Ovaj čokoladni desert je savršen za sve ljubitelje slatkih delicija.
Reel Chocolate je započeo svoju priču 2015. godine u Senti, kada su dvoje mladih ljudi sa hrabrošću i vizijom odlučili da stvore nešto posebno. Njihova posvećenost kvalitetu i kreativnosti postavila je temelj za brend koji se godinama bavi proizvodnjom ručno rađenih čokoladnih pločica i drugih čokoladnih proizvoda. Uz visokokvalitetnu belgijsku čokoladu i lokalne sastojke, Reel Chocolate se ističe u premium kategoriji čokoladnih proizvoda.
Ono što čini Čokoladni desert karamela Reel posebnim je jedinstvena kombinacija teksture. Sa visokim udelom od 28% karamelizovane bele čokolade, ovo je prava poslastica za ljubitelje bogatih i slatkih nota kojima hrskavi vaferi pružaju izvanredan kontrast. Za dodatnu dimenziju ukusa, ovaj desert je blago posoljen, štoističe bogatstvo i kompleksnost ukusa. Savršen je izbor za sve one koji traže nešto jedinstveno u svetu slatkiša.