Čokoladni desert malina

quantity
-1+
truck

Reel čokoladni desert malina je jedinstvena poslastica koja spaja najbolje od dva sveta - intenzivan slatko-kiselkasti ukus ariljske maline i kremastu belu čokoladu. Predstavlja savršenu harmoniju između prirodne svežine malina i bogatog, baršunastog ukusa bele čokolade. Osim što je neodoljivo ukusan, ovaj čokoladni desert savršeno upotpunjuje svečane prilike svojim elegantnim pakovanjem.
Reel Chocolate je započeo svoju priču 2015. godine u Senti, kada su dvoje mladih ljudi sa hrabrošću i vizijom odlučili da stvore nešto posebno. Njihova posvećenost kvalitetu i kreativnosti postavila je temelj za brend koji se godinama bavi proizvodnjom ručno rađenih čokoladnih pločica i drugih čokoladnih proizvoda. Uz visokokvalitetnu belgijsku čokoladu i lokalne sastojke, Reel Chocolate se ističe u premium kategoriji čokoladnih proizvoda.
Ono što Reel čokoladni desert malina čini posebnim je upotreba liofilizovane ariljske maline. Ovaj inovativan proces čuva svežinu i prirodan ukus malina, omogućavajući vam da uživate u autentičnom ukusu voća tokom cele godine. Takođe, bela čokolada sa sadržajem kakaoa od 28% doprinosi bogatom, kremastom iskustvu koje će zadovoljiti sva vaša čula. Réel čokoladni desert je ne samo ukusan, već i nutritivan, bez dodatih veštačkih aroma i konzervansa.