Čokoladni desert - šljiva 120g

quantity
-1+
truck

Reel čokoladni desert šljiva kombinuje najkvalitetniju tamnu čokoladu sa sočnim šljivama kako bi stvorio neodoljiv spoj ukusa. Svaka šljiva je pažljivo izabrana i uronjena u bogatu tamnu čokoladu od 70% kakaoa, što rezultira harmoničnim balansom gorčine i slatkoće. U elegantnoj crnoj kutiji se nalazi 120g ovih ukusnih čokoladnih šljiva, spremnih da oduševe vaše nepce i ulepšaju svaku priliku.
Reel Chocolate je započeo svoju priču 2015. godine u Senti, kada su dvoje mladih ljudi sa hrabrošću i vizijom odlučili da stvore nešto posebno. Njihova posvećenost kvalitetu i kreativnosti postavila je temelj za brend koji se godinama bavi proizvodnjom ručno rađenih čokoladnih pločica i drugih čokoladnih proizvoda. Uz visokokvalitetnu belgijsku čokoladu i lokalne sastojke, Reel Chocolate se ističe u premium kategoriji čokoladnih proizvoda.
Ono što čini Reel čokoladni desert šljiva posebnim je pažljiva priprema i izbor sastojaka. Svaka šljiva je pažljivo uronjena u tamnu čokoladu sa 70% kakaoa, čime se postiže savršen balans između sočnosti šljive i bogatstva čokolade. Desert dolazi u elegantnoj crnoj kutiji, što ga čini idealnim poklonom za razne prilike.