Courvoisier VS premium konjak sazreo u Limousin hrastu

quantity
-1+
truck

Courvoisier V.S. je izvanredan konjak sa bledo zlatnom bojom, obogaćen prolećno cvetnim aromama jabuke i kruške u mirisu, dok ukus donosi voćne nijanse jabuke, kruške, breskve i suptilne tonove hrasta. Završnica srednje dužine sa osvežavajućim biberastim notama čini ga pravim izborom za hedonističke trenutke.
Brend Courvoisier je sinonim za luksuz i eleganciju, sa više od dva veka tradicije u proizvodnji konjaka. Poznat je po svojoj posvećenosti kvalitetu, pažljivo biranim sastojcima i jedinstvenom procesu stvaranja konjaka koji rezultira bogatim i kompleksnim ukusima. Sa svojim luksuznim ambalažama i neprevaziđenim konjakom, Courvoisier ostaje simbol prestiža i savršen izbor za ljubitelje konjaka širom sveta.
Ovaj konjak se ističe spojem tradicije i modernosti, kombinujući delikatni Fins Bois cru sa Petite Champagne, sa svim sastojcima odležanim u Limousin hrastu. To rezultira izvanrednom kompleksnošću i finim taninima. Courvoisier, kao član Velike četvorke proizvođača konjaka, održava visoke standarde kvaliteta koristeći samo najbolje sastojke i hrast, što ga čini nezaboravnim konjakom.