Dark chocolate tube

quantity
-1+
truck

Dark Chocolate Tube dolazi u elegantnoj ovalnoj kutiji sa zlatnim metalnim poklopcem i dnom, ukrašenoj svilenom mašnom koja dodatno naglašava njegovu ekskluzivnost. Unutar kutije nalaze se tri vrste čokolada, svaka sa svojim jedinstvenim ukusom: bela čokolada sa notama maline, mlečna čokolada obogaćena lešnikom i rumom, te tamna čokolada sa neodoljivim ukusom bibera i narandže.
Eugen savršeno balansira tradicionalnu izradu i dodatak nesvakidašnjih sastojaka, s naglaskom na čistom kakao puteru i suncokretovom lecitinu koji je bezbedan za osobe sa alergijama. Ove čokolade su prava umetnost kako po sastavu, tako i po pažljivo osmišljenom pakovanju. Zbog jedinstvenog pristupa postale su omiljeni izbor sladokusaca, bilo da je reč o svakodnevnim zalogajima ili specijalnim prilikama.
Ono što čini Dark Chocolate Tube brend Eugen posebnim je pažljivo odabrana kombinacija visokokvalitetnih sastojaka i neobičnih ukusa čokolade. Svaka čokolada je pažljivo kreirana sa određenim procentom kakaoa kako bi se postigao savršen balans slatkoće i gorčine. Dodatak različitih sastojaka kao što su malina, lešnik, rum, biber i narandža donosi potpuno novo iskustvo čokolade. Ovaj proizvod je pravi izbor za one koji žele da se prepuste čarima kontrasta u ukusima, dok istovremeno uživaju u luksuznom pakovanju koje ga čini idealnim poklonom za posebne prilike.