Deadhead Destilati cokolada 0.7

quantity
-1+
truck

Deadhead Dark Chocolate je gorko-slatki rum neuporedivog kvaliteta, koji proizvodi porodica Rones u Meksiku. Nastaje pažljivom fermentacijom i destilacijom šećerne trske koja raste na padinama Ćiapasa. Obogaćen izvanrednom tamnom čokoladom, savršeno spaja fino starenje ruma sa dubokim, bogatim notama čokolade.
Deadhead je sinonim za strast prema rumu i izvanrednu tradiciju. Osnovan u Meksiku, ovaj brend ima korenje duboko usađeno u tropskim šumama Ćiapasa i regiji Tapaćula. Porodica Rones, vlasnici destilerije Deadhead, stvara rumove više od sedam decenija, a njihova posvećenost i veština su neosporni. Prepoznatljiv po svojoj paleti jedinstvenih ukusa, sa svakim rumom koji otkriva raznovrsne arome i dubinu složenosti.
Deadhead Dark Chocolate Rum dolazi u boci inspirisanoj Shrunken Monkey Head stilom, koja nije samo privlačna vizuelno, već odaje omaž kulturi Asteka. Infuziran najekstravagantnijom tamnom čokoladom, ovaj rum stvara senzaciju za nepce kombinujući složene arome sa ugodnom gorčinom i blagom slatkoćom.