Deadhead Destilati spiced 0,7

quantity
-1+
truck

Deadhead Rum Spiced je luksuzni rum neuporedivog kvaliteta, koji proizvodi porodica Rones u Meksiku. Nastaje pažljivom fermentacijom i destilacijom šećerne trske koja raste na padinama Ćiapasa. Ovaj rum odležava čak šest godina u hrastovim bačvama, razvijajući bogatu amber nijansu i kompleksan spektar aroma. Deadhead Rum Spiced je sinonim za kvalitet i eleganciju, sa aromama kafe, čokolade, aleve paprike, cimeta i muškatnog oraščića, koje se savršeno balansiraju sa notama karanfilića, anisa i karamele.
Deadhead je sinonim za strast prema rumu i izvanrednu tradiciju. Osnovan u Meksiku, ovaj brend ima korenje duboko usađeno u tropskim šumama Ćiapasa i regiji Tapaćula. Porodica Rones, vlasnici destilerije Deadhead, stvara rumove više od sedam decenija, a njihova posvećenost i veština su neosporni. Prepoznatljiv po svojoj paleti jedinstvenih ukusa, sa svakim rumom koji otkriva raznovrsne arome i dubinu složenosti.
Deadhead rum se izdvaja po vrhunskom kvalitetu i ima dugu tradiciju osvajanja nagrada, uključujući i Međunarodnu nagradu za najbolji rum. Nastaje iz posebne vrste trske koja raste u meksičkoj regiji Tapaćula, gde uticaji tropske klime i priobalnih vetrova oblikuju jedinstveni karakter ovog autentičnom meksičkog ruma. Sa upečatljivom bocom u obliku glave, Deadhead Spiced je idealan poklon za kolekcionare.