Chardonnay Barrique Deurić suvo velo vino 0,75

quantity
-1+
truck

Chardonnay Barrique vinarije Deurić je suvo belo vino koje odiše intenzivnim i zrelim mirisima manga, marakuje, zrelih nektarina, smokve i kandiranog limuna. Osim voćnih nota, ovo vino obogaćeno je tonovima biskvita sa puterom, vanile i pečenih oraha, što ga čini izuzetno složenim i bogatim u aromama. Servirano na temperaturi od 12-14°C, Chardonnay Barrique pruža izvanredno vinsko iskustvo koje će ugoditi i najzahtevnijim ljubiteljima vina.
Vinarija Deurić je poznata srpska vinarija smeštena u prelepom vinogradarskom regionu Negotinske Krajine. Ova vinarija je stekla reputaciju po proizvodnji visokokvalitetnih vina, posebno po sortama koje su karakteristične za ovaj deo Srbije. Kombinuje tradicionalne metode sa modernom tehnologijom kako bi stvorila vina koja odražavaju autentičnost teroara i bogatstvo lokalnih sorti. Njihova strast prema vinogradarstvu i inovacijama čini ih istaknutim igračem na srpskoj vinskoj sceni.
Ono što čini Chardonnay Barrique posebnim je njegova karakteristična boja i način odležavanja. Ovo belo vino prolazi kroz proces barik odležavanja, što mu daje puno telo i snažan voćni karakter. Uz to, izdvaja se po svojoj raskošnoj svežini koja donosi dugu završnicu sa prepoznatljivim notama voća, badema, plemenitog drveta i suptilnim tragovima mlečne karamele.