Chardonnay Classic Deurić suvo belo vino voćne svežine 0,75

quantity
-1+
truck

Chardonnay Classic vinarije Deurić je izvanredno belo suvo vino osvežavajućeg profila. Odležavanjem u inox buradima odiše čistom i voćnom aromom. Na nosu ominiraju note zrele breskve i zelene jabuke, sa suptilnim nagoveštajima ananasa, citrusa i vanile u pozadini. U ustima, Chardonnay Classic pruža svežinu i voćne note, sa složenim ukusima manga, ananasa i limete koji se stapaju u harmoničnu celinu.
Vinarija Deurić je poznata srpska vinarija smeštena u prelepom vinogradarskom regionu Negotinske Krajine. Ova vinarija je stekla reputaciju po proizvodnji visokokvalitetnih vina, posebno po sortama koje su karakteristične za ovaj deo Srbije. Kombinuje tradicionalne metode sa modernom tehnologijom kako bi stvorila vina koja odražavaju autentičnost teroara i bogatstvo lokalnih sorti. Njihova strast prema vinogradarstvu i inovacijama čini ih istaknutim igračem na srpskoj vinskoj sceni.
Pažljiv izbor grožđa i tehnika proizvodnje koje vinarija Deurić primenjuje ogleda se u jedinstvenom ukusu ovog vina. Svežina i voćnost odražavaju duboko poštovanje prema tradiciji vinogradarstva, ali i inovativan pristup u procesu proizvodnje. Pravilna temperatura serviranja između 10-12°C omogućava da se svi ovi bogati ukusi i arome ovog vina najbolje izraze, čineći ga izvanrednim izborom za ljubitelje vrhunskih belih vina.