Chardonnay & Pinot Grigio originalna kupaža vinarije Doja

quantity
-1+
truck

Chardonnay & Pinot Grigio vinarije Doja je jedinstvena kupaža koja će vas osvojiti svojim izvanrednim karakteristikama. Ovo vino je plod pažljivog uzgoja i posvećenosti svakom detalju u procesu proizvodnje. Nastalo u vinogradima smeštenim u Toplici, vino nosi u sebi duh tog izuzetnog reona. Chardonnay i Pinot Grigio sorte su pažljivo balansirane u ovom vinu, što doprinosi bogatom ukusu i izvanrednoj harmoniji.
Vinarija Doja, smeštena na sunčanim padinama pod Jastrebcom, proizvodi izvanredna vina iz ljubavi prema tradiciji i vinogradima Topličkog rejona. Ovaj brend je sinonim za vrhunski kvalitet i autentičnost, težeći da svaki čokot loze dobije neizmernu pažnju kako bi preneo jedinstvenu vrednost mezoklimata u svako vino. Iz čiste strasti prema vinogradima, porodica Todić je stvorila prepoznatljiva vina koja su ponosno deo njihove nasleđene vinogradarske tradicije.
Ono što ovu kupažu čini posebnom su njeni kremasti tonovi i neodoljive arome dinje i breskve koje se preplavljuju čim otvorite bocu. Ima prelepu zeleno-žutu boju, a mirisna eksplozija breskve, jabuke, belog cveta i dinje u diskretnom bukeu samo nagoveštava bogatstvo ukusa koji će vas očarati. Chardonnay & Pinot Grigio vinarije Doja se odlikuje svežinom i laganošću, čineći ga savršenim partnerom za raznovrsne specijalitete.