Crveno vino Enigma Red 0,75 Doja

quantity
-1+
truck

Enigma Red, proizvod vinarije Doja, predstavlja izvanredno vino koje kombinuje 70% sorte Vranac i 30% Cabernet Sauvignon. Ovo vino ima alkoholni sadržaj od 13% i ističe se prelepom trešnja crvenom bojom. U svakom gutljaju osetićete dominaciju crvenog bobičastog voća, uz suptilno nagoveštavanje kandiranog voća. Karakteriše ga dobro uravnotežena paleta ukusa sa mekom i zaokruženom završnicom.
Vinarija Doja, smeštena na sunčanim padinama pod Jastrebcom, proizvodi izvanredna vina iz ljubavi prema tradiciji i vinogradima Topličkog rejona. Ovaj brend je sinonim za vrhunski kvalitet i autentičnost, težeći da svaki čokot loze dobije neizmernu pažnju kako bi preneo jedinstvenu vrednost mezoklimata u svako vino. Iz čiste strasti prema vinogradima, porodica Todić je stvorila prepoznatljiva vina koja su ponosno deo njihove nasleđene vinogradarske tradicije.
Ono što Enigma Red čini posebnim je njegova izvanredna sposobnost uparivanja sa raznim jelima. Ovo vino je savršen izbor uz crveno meso na žaru, gde će njegova voćna nota dopuniti bogatstvo ukusa mesa. Takođe, odlično se slaže sa tvrdim sirevima, stvarajući harmoničnu simfoniju ukusa. Njegova prepoznatljiva crvena boja i izuzetno uravnotežen profil čine Enigma Red idealnim pratilac za posebne trenutke i uživanje u jedinstvenom spoju Vranca i Cabernet Sauvignona.