Doja Enigma Rose 100% Muscat Hamburg 0,75

quantity
-1+
truck

Enigma Rose je izvanredno vino napravljeno od 100% sorte Muscat Hamburg i ima alkoholni sadržaj od 13%. Izdvaja se svetlom bojom pudera sa prelepim nijansama losos ružičaste. Ukus je bogat i aromatičan, sa notama ruže, grenadina i tropskog voća. Ovo vino će vas osvojiti svojom izuzetnom svežinom i izraženom voćnom i sočnom paletom, koja ostavlja dugotrajnu i prijatnu završnicu.
Vinarija Doja, smeštena na sunčanim padinama pod Jastrebcom, proizvodi izvanredna vina iz ljubavi prema tradiciji i vinogradima Topličkog rejona. Ovaj brend je sinonim za vrhunski kvalitet i autentičnost, težeći da svaki čokot loze dobije neizmernu pažnju kako bi preneo jedinstvenu vrednost mezoklimata u svako vino. Iz čiste strasti prema vinogradima, porodica Todić je stvorila prepoznatljiva vina koja su ponosno deo njihove nasleđene vinogradarske tradicije.
Ono što Enigma Rose čini posebnim je njegova jedinstvena kombinacija karakteristika. Svetla boja pudera sa nijansama losos ružičaste daje mu prepoznatljivu vizuelnu privlačnost. Aromatični profil ovog vina, sa istaknutim notama ruže, grenadina i tropskog voća, stvara neodoljivu senzaciju. Ova paleta ukusa se savršeno slaže sa lososom, morskim plodovima i raznim sirevima, čineći Enigma Rose idealnim izborom za različite prilike.