Doncafe moment 500gr

quantity
-1+
truck

Doncafe Moment je ukusna i aromatična mešavina pržene mlevene kafe koja će vam pružiti savršene tople trenutke. Dolazi u praktičnom pakovanju od 500 grama, što je čini idealnim za sve ljubitelje kafe koji žele da uživaju u bogatom ukusu sa najmilijima. Proizvedena u Srbiji, Doncafe Moment garantuje visok kvalitet i svežinu svakog zrna kafe, koji savršeno prate sve prilike.
Doncafe je sinonim za kvalitetnu kafu i omiljen izbor kafića i ljubitelja kafe širom regiona. Ovaj brend se ponosi pažljivim odabirom najboljih zrna kafe i visokim standardima prženja i mlevenja, što rezultira bogatim i aromatičnim napicima. Doncafe nastavlja da inspiriše ljude da dele trenutke uživanja uz šolju savršeno pripremljene kafe.
Ono što Doncafe Moment izdvaja od drugih kafa na tržištu je posebna mešavina i pažljivo pržena zrna koja donose bogat i intenzivan ukus. Ova kafa će vas oduševiti svojom uravnoteženom aromom i blagom notom čokolade, pružajući jedinstveno iskustvo svakog gutljaja. Bez obzira da li je jutarnja rutina ili trenutak opuštanja tokom dana, Doncafe Moment će vam pružiti idealan kofeinski boost.