Autentičan japanski Enso Blended Whiskey Set Kijokava

quantity
-1+
truck

Enso je autentičan japanski ručno rađen mešani viski. Destiluje se u bakarnim kazanima, a zatim sazreva u buradima od američkog belog hrasta. Sa svojom tamnom bojom ćilibara, kristalnim odsjajem i suptilnom aromom cveta limuna, karamele i vanile, Enso Japanese Whisky pruža jedinstveno iskustvo za sva čula. Odiše voćnim i cvetnim notama prožetim tonovima dima, što mu daje jedinstven profil ukusa.
Kijokava, japanska destilerija koja se nalazi u istoimenom selu u blizini Tokija, kombinuje moderne i tradicionalne metode za proizvodnju viskija. Inspiraciju crpi iz koncepta "Enso", što znači krug u japanskoj zen filozofiji, koji simbolizuje duh i karakter umetnika. Ova filozofija naglašava ideju da je svaki trenutak izvanredan i savršen u svojoj jedinstvenosti, te odražava duh njihovog izuzetnog mešanog viskija.
Prepoznatljive note slatke vanilije, karamela, melase i mirisa cvetnog meda se prepliću sa nijansama hrasta, duvana, voća, zrele šljive i mandarine. U ukusu ćete otkriti slatke tonove melase i vanilije, uz primese badema, što dodaje kompleksnost i bogatstvo ovom piću. Ovaj viski je idealan izbor za koktele, omogućavajući vam da uživate u njegovoj složenosti i u različitim kombinacijama. Set uključuje viski i dve čaše za viski, što ga čini savršenim poklonom ili dodatkom kolekciji pića.