Erdevik Geronimo Grašac 0,75

quantity
-1+
truck

Grašac Geronimo je belo suvo vino koje dolazi iz vinarije Erdevik. Ovo vino karakterišu mladost i potencijal, sa izraženim aromama limete, kore narandže i zlatnog delišesa, obogaćenim herbalnim notama u pozadini. Njegova svežina očarava na mirisu i nepcima, pružajući osvežavajući doživljaj sa blagom mineralnošću i citrusnom završnicom. Grašac Geronimo idealno se služi na temperaturi od 10°C do 14°C.
Vinarija Erdevik, smeštena u pitoresknom regionu Srema, ponosno se ističe kao čuvar tradicije i kvaliteta. Njihovi vinogradi, obasjani suncem i okupani rekom Savom, pružaju idealno okruženje za uzgoj i berbu vrhunskih grožđa. Vinarija se posebno ističe po proizvodnji vrhunskih vina od autohtonih sorti, kao što je Sremčica, koja odišu bogatim ukusima i aromama regiona. Sa posvećenošću tradiciji i vrhunskom vinogradarstvu, Vinarija Erdevik ostavlja neizbrisiv pečat u svetu vinske umetnosti.
Ono što ovaj proizvod čini posebnim je njegova kompleksna aroma i neodoljiva svežina. Osetljivo uravnotežene note limete, narandže i delišesa preplavljuju čula, pružajući jedinstven doživljaj svakog gutljaja. Dodatno, slankast karakter i mineralna citrusna završnica čine Grašac Geronimo izvanrednim izborom za ljubitelje belih vina koji žele da uživaju u jedinstvenim ukusima i mirisima.