Erdevik Roza Nostra Magnum 1,5l roze vino berba 2021

quantity
-1+
truck

Roza Nostra Magnum je izvanredno roze vino nastalo od kvalitetnih sorti grožđa Merlot i Cabernet Sauvignon. Ovo vino se ističe bogatim voćnim aromama, uključujući jagode, višnje, vinogradarske breskve i citrusne note. Složenog ukusa, punog tela, s blagom mineralnošću i subtilnim kiselinama, odlično se slaže s različitim jelima, uključujući mediteranske salate, paste, morske plodove, ribu, pernatu divljač, kao i lagane letnje kolače.
Vinarija Erdevik, smeštena u pitoresknom regionu Srema, ponosno se ističe kao čuvar tradicije i kvaliteta. Njihovi vinogradi, obasjani suncem i okupani rekom Savom, pružaju idealno okruženje za uzgoj i berbu vrhunskih grožđa. Vinarija se posebno ističe po proizvodnji vrhunskih vina od autohtonih sorti, kao što je Sremčica, koja odišu bogatim ukusima i aromama regiona. Sa posvećenošću tradiciji i vrhunskom vinogradarstvu, Vinarija Erdevik ostavlja neizbrisiv pečat u svetu vinske umetnosti.
Roza Nostra Magnum iz vinarije Erdevik donosi sa sobom duboko ukorijenjenu tradiciju i pažljivu selekciju grožđa, čineći ga izuzetnim izborom za sve strastvene ljubitelje vrhunskih vina. Preporučuje se posluživanje ovog vina na temperaturi od 8-10°C kako bi se naglasila njegova svežina i složenost, što ga čini savršenim partnerom za različite kulinarske užitke tokom vrućih letnjih dana.