Stifler's Mom Shiraz crveno vino staro 7 godina Erdevik

quantity
-1+
truck

Stifler's Mom Shiraz je vino koje se ističe izrazito crvenom rubin bojom, očaravajućim i bogatim aromama. Miris ovog vina odiše notama kandirane višnje i maline, sa suptilnim tragovima vanile koji diskretno doprinose njegovoj dubini. Sa preporučenom temperaturom serviranja od 16-18°C, dodatno će naglasiti i obogatiti gastronomske užitke, čineći svaki obrok posebnim.
Vinarija Erdevik, smeštena u pitoresknom regionu Srema, ponosno se ističe kao čuvar tradicije i kvaliteta. Njihovi vinogradi, obasjani suncem i okupani rekom Savom, pružaju idealno okruženje za uzgoj i berbu vrhunskih grožđa. Vinarija se posebno ističe po proizvodnji vrhunskih vina od autohtonih sorti, kao što je Sremčica, koja odišu bogatim ukusima i aromama regiona. Sa posvećenošću tradiciji i vrhunskom vinogradarstvu, Vinarija Erdevik ostavlja neizbrisiv pečat u svetu vinske umetnosti.
Ono što Stifler's Mom Shiraz čini posebnim je sposobnost da se savršeno uklopi uz različite vrste jela. Idealan je pratilac specijaliteta od crvenog mesa, divljači i bifteka obogaćenih umacima od šumskog voća. Osvežava cvetnim aromama, prezentujući čitav spektar živopisnih crvenih i crnih voćnih tonova. Zbog izraženog i dugotrajnog završetka, savršeno izbalansiranog taninima i produženom slatkoćom, pravi je izbor za ljubitelje crnog vina.