Finlandia 0.7

quantity
-1+
truck

Votka Finlandia se izdvaja svojom izuzetnom kvalitetom i čistoćom. Proizvodi se od pažljivo odabrane finske čiste vode i najkvalitetnijeg finskog ječma. Neutralnost i glatkoća čine je savršenim izborom za mešanje u raznovrsnim koktelima i konzumaciju u čistom obliku.
Finlandia je poznata po svojoj originalnoj votki i raznovrsnim aromama poput limete, brusnice i crvene narandže. Osim što nudi bogat izbor ukusa, ističe se angažmanom u zaštiti prirode i održivosti, koristeći obnovljive izvore energije i smanjujući ekološki uticaj u proizvodnji. Brend je takođe inicirao projekt čišćenja finske obale, "Keep the Archipelago Tidy," kako bi očuvao prirodne lepote tog područja.
Proizvedena u srcu Finske, ova votka odražava duh i čistotu predivnog nordijskog kraja. Svojim visokim standardima i predanošću kvalitetu, Finlandia je uspela da zadrži reputaciju kao jedan od omiljenih brendova visokokvalitetne votke širom sveta. Bez obzira da li je u pitanju poseban trenutak ili opuštanje posle napornog dana, Finlandia votka je tu da vam pruži nezaboravan doživljaj u svakom gutljaju.