Fruits & Chocolate

quantity
-1+
truck

Fruits & Chocolate savršeno spaja slatke kandirane kriške narandže sa bogatom aromom čokolade. Pažljivo odabrana kombinacija sastojaka i kvalitetna izrada rezultuje prepoznatljivim raskošem ukusa koji je sinonim brenda Eugen. Ove čokoladice dolaze u prelepoj ovalnoj ambalaži sa zlatnim poklopcem i dnom, zbog čega su savršen poklonom za specijalne prilike.
Eugen savršeno balansira tradicionalnu izradu i dodatak nesvakidašnjih sastojaka, s naglaskom na čistom kakao puteru i suncokretovom lecitinu koji je bezbedan za osobe sa alergijama. Ove čokolade su prava umetnost kako po sastavu, tako i po pažljivo osmišljenom pakovanju. Zbog jedinstvenog pristupa postale su omiljeni izbor sladokusaca, bilo da je reč o svakodnevnim zalogajima ili specijalnim prilikama.
Fruits & Chocolate pruža osvežavajući kontrast čokoladnom omotaču pažljivo odabranim kandiranim narandžama. Uz suptilnu notu đumbira, svaka čokoladica odiše balansom slatkog i pikantnog ukusa. Pakovanje sa zlatnim detaljima dodatno ističe luksuzan izgled proizvoda, čineći ga idealnim izborom za posebne trenutke i poklonom koji će sigurno oduševiti vaše najdraže.