Fruit and chocolate gift box 360g

quantity
-1+
truck

Fruit & Chocolate Gift Box od Eugena je sofisticirani poklon idealan za ljubitelje tamne čokolade i sušenog voća. U elegantnoj kutiji sa zlatotiskom i satenskom mašnom nalaze se tri pakovanja Fruit & Chocolate. Svako pakovanje sadrži jednu vrstu voća prelivenog tamnom čokoladom sa 61% kakao delova, uključujući kandiranu pomorandžu, šljivu i suvu kajsiju. Elegantna presentacija čini ovu poslasticu savršenom stavkom poklona za specijalne prilike.
Eugen savršeno balansira tradicionalnu izradu i dodatak nesvakidašnjih sastojaka, s naglaskom na čistom kakao puteru i suncokretovom lecitinu koji je bezbedan za osobe sa alergijama. Ove čokolade su prava umetnost kako po sastavu, tako i po pažljivo osmišljenom pakovanju. Zbog jedinstvenog pristupa postale su omiljeni izbor sladokusaca, bilo da je reč o svakodnevnim zalogajima ili specijalnim prilikama.
Ono što ovaj proizvod čini posebnim je jedinstvena kombinacija visokokvalitetne tamne čokolade i različitih vrsta sušenog voća. Preciznost i pažnja koja se poklanja svakom detalju, od izbora voća do prelivanja čokoladom, garantuje vrhunski kvalitet i nezaboravan ukus. Elegantna ambalaža sa zlatotiskom i satenskom mašnom čini ga savršenim izborom za poklon. Svaka kutija je dizajnirana sa mišlju o sofisticiranosti i eleganciji, odražavajući visoke standarde brenda Eugen. Ova jedinstvena i ukusna kombinacija čini Fruit & Chocolate Gift Box od Eugena izuzetnim izborom za sve prilike.