Fruit Blend Cherry Punch

quantity
-1+
truck

Fruit Blend Cherry Punch je ukusni čaj koji osvežava bogatim voćnim ukusom. Proizvodi se od pažljivo odabranih sastojaka, uključujući jabuku, hibiskus, zovu, šipak, listove maline i kore od pomorandže. Svaka kesica čaja sadrži 100g krupno sečenog čaja, koji pruža jedinstvenu kombinaciju voćnih aroma i ukusa koji će vas očarati.
Brend Schargo Tea se izdvaja kao sinonim za izvanredan kvalitet i autentičan ukus čajeva. Sa dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji čajeva, postao je prepoznatljiv po svojoj posvećenosti prirodnom i visokom standardu kvaliteta. Svaka mešavina čaja ovog brenda pažljivo je kreirana, koristeći samo najkvalitetnije sastojke, kako bi se pružilo nezaboravno iskustvo ispijanja.
Ono što čini Fruit Blend Cherry Punch posebnim je neodoljiva aroma ruma i Morello višnje. Ove note mu daju dodatnu dubinu i složenost ukusa, čineći ga idealnim za opuštanje u bilo koje doba dana. Osim što je ukusan, ovaj čaj takođe može biti odličan izvor antioksidanata i vitamina, zahvaljujući bogatstvu voća u njegovom sastavu. Bez obzira da li ga pijete toplog ili hladnog, Fruit Blend Cherry Punch će vas očarati svojom osvežavajućom i voćnom notom u kojoj ćete sigurno uživati.