Fruit Blend Fruit Fantasy

quantity
-1+
truck

Fruit Blend Fruit Fantasy je jedinstveni čaj pažljivo pripremljen od posebno odabranih sastojaka kako bi vam pružio nezaboravan ukus i miris. Svaka šolja ovog čaja je prava eksplozija voćnih aroma i bogatih ukusa. Krupno sečeni sastojci, uključujući hibiskus, jabuku, šipak, kockice ananasa i kockice papaje, zajedno sa laticama različka i laticama crvene ruže, čine ovaj čaj vizuelno atraktivnim i ukusnim izborom za svakog ljubitelja čaja. U pakovanju se nalazi 100g ovog čaja, dovoljno da uživate u njegovom bogatom ukusu više puta.
Brend Schargo Tea se izdvaja kao sinonim za izvanredan kvalitet i autentičan ukus čajeva. Sa dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji čajeva, postao je prepoznatljiv po svojoj posvećenosti prirodnom i visokom standardu kvaliteta. Svaka mešavina čaja ovog brenda pažljivo je kreirana, koristeći samo najkvalitetnije sastojke, kako bi se pružilo nezaboravno iskustvo ispijanja.
Ono što čini Fruit Blend Fruit Fantasy posebnim je jedinstvena kombinacija aroma koje se prožimaju u svakom gutljaju. Ima slojevitu aromu narandže, kreme, čokolade i egg likera, što ga čini pravim delikatesom za vaše nepce. Ova harmonična mešavina aroma donosi jedinstveno iskustvo koje se retko može naći u drugim čajevima. Bez obzira da li ga pijete ujutro kako biste započeli dan sa energijom ili kao opuštajući napitak uveče, Fruit Blend Fruit Fantasy će vas oduševiti svojom posebnom.