Fruškać beli 0.75l

quantity
-1+
truck

Fruškać beli je izvanredno vino koje će oduševiti i najistančanije nepce. Nastaje pažljivo odabranom kupažom koja kombinuje tri izvanredne sorte grožđa: Sauvignon blanc, Pinot blanc i Italijanski rizling. Ova harmonična kombinacija donosi izuzetnu ravnotežu i kompleksnost ukusa, čineći Fruškać beli savršenim izborom za svakog ljubitelja vina.
Fruškogorski Vinogradi, osnovani 2007. godine u pitoresknom Banoštoru, predstavljaju jedno od obećavajućih imena u svetu vinarstva. Vinarija je od samog početka postavila visoke standarde kvaliteta, s maksimalnim ulaganjem u razvoj svojih vinograda. Danas, vinarija ima kapacitet od oko 300.000 litara, opremljen najsavremenijom tehnologijom i barik sudovima, a ambiciozni planovi uključuju proširenje kapaciteta na pola miliona litara u inoksu i dodatnih 50.000 litara u drvetu.
Fruškać beli izdvaja se sposobnošću da prenese prijatnu svežinu i srednje telo u svaku čašu. Ovo vino očarava svojim bogatim voćnim aromama koje se ističu na nepcu. Uklapa se u svakodnevne prilike, bilo da je reč o opuštenim večerama kod kuće ili druženjima sa prijateljima. Idealan je izbor za restorane koji žele da ponude svojim gostima vrhunsko vino kuće, koje osvaja elegancijom i svežinom.