Fruškać crveni 0.75l

quantity
-1+
truck

Fruškać Crveni je izvanredno vino koje se ističe svojim karakterističnim ukusom i sastoji se isključivo od sorte Merlot. Nudi izvanredno iskustvo srednjeg tela, koje se odlikuje vrlo prijatnom svežinom. Meki tanini daju nežnu teksturu, dok ukusom dominiraju voćne note. Savršeno je za opuštajuće večeri u udobnosti doma.
Fruškogorski Vinogradi, osnovani 2007. godine u pitoresknom Banoštoru, predstavljaju jedno od obećavajućih imena u svetu vinarstva. Vinarija je od samog početka postavila visoke standarde kvaliteta, s maksimalnim ulaganjem u razvoj svojih vinograda. Danas, vinarija ima kapacitet od oko 300.000 litara, opremljen najsavremenijom tehnologijom i barik sudovima, a ambiciozni planovi uključuju proširenje kapaciteta na pola miliona litara u inoksu i dodatnih 50.000 litara u drvetu.
Fruškać Crveni se ističe mekim taninima i voćnim notama koje se prepliću na nepcima. Ovo vino je idealan spoj tradicionalne i savremene proizvodnje, čime pruža potpuno jedinstveno vinsko iskustvo. Osim što je odličan izbor za svakodnevno uživanje, njegov kvalitet ga čini idealnim za posebne prilike i čest je izbor restorana.