Fruškać rose 0.75

quantity
-1+
truck

Fruškać Roze je rezultat pažljivo izabrane kupaže Merlota i Pinot Noira. Već na prvi miris, oduševljava nežnom voćnom aromom. S obzirom na elegantnu teksturu, ovaj roze osvaja blagim i profinjenim notama. Svežina i punoća ukusa čine ga idealnim izborom za različite svakodnevne prilike i gastronomske trenutke.
Fruškogorski Vinogradi, osnovani 2007. godine u pitoresknom Banoštoru, predstavljaju jedno od obećavajućih imena u svetu vinarstva. Vinarija je od samog početka postavila visoke standarde kvaliteta, s maksimalnim ulaganjem u razvoj svojih vinograda. Danas, vinarija ima kapacitet od oko 300.000 litara, opremljen najsavremenijom tehnologijom i barik sudovima, a ambiciozni planovi uključuju proširenje kapaciteta na pola miliona litara u inoksu i dodatnih 50.000 litara u drvetu.
Ono što izdvaja Fruškać Roze od drugih vina je jedinstvena kombinacija svežine i ukusa. Savršeno se uklapa uz različite kulinarske užitke i dodatno obogaćuje svaki trenutak u kojem se nalazi. Fruškać Roze postaje pravi dragulj u restoranima, često biran kao vino kuće, jer njegova harmonija ukusa prati raznovrsne menije i doprinosi izuzetnom gastronomskom iskustvu.