Gentleman Jack 0.7l

quantity
-1+
truck

Gentleman Jack je premijum verzija čuvenog viskija Jack Daniel's No.7, koji je prvi put predstavljen 1988. Osvaja bogatim mirisom karamele, nagorelog hrasta i anisa, što se oseti pri prvom susretu sa njim. Na nepcima dominira slatkasti ukus meda, koji je praćen notama hrasta i cimeta, dok se u pozadini javlja blaga aroma vanile. Završnica ovog viskija je lagana, svilenkasta, topla i prijatna, sa naglaskom na začinskim i citrusnim notama.
Jack Daniel's je renomirana kompanija sa bogatom tradicijom u proizvodnji viskija koja seže unazad više od 150 godina. Posebna metoda destilacije poznata kao Charcoal Mellowing doprinosi glatkom i karakterističnom ukusu svakog proizvoda Jack Daniel's. Brend je poznat i po svom prepoznatljivom dizajnu flaše i etikete. Sa pažnjom prema detaljima, strašću prema proizvodnji i neizmernim trudom uloženim u svaki viski, Jack Daniel's ostaje lider na tržištu viskija.
Gentleman Jack izdvaja se po impresivnoj kompleksnosti ukusa i mirisa, što ga čini posebnim u odnosu na svoje prethodnike. Ključna razlika leži u procesu dvostruke filtracije - prvo pre ulaska u bačvu, a zatim još jednom nakon zrenja, pre nego što se dospe u bocu. Ovaj postupak rezultira viskijem koji je izuzetno čist i pitak. S bojom ćilibara i blagim, prijatnim ukusom, Gentleman Jack je savršen izbor za sve vrste posebnih proslava, pružajući nezaboravno iskustvo ljubiteljima viskija.