GIN Mare 0,7l

quantity
-1+
truck

Gin Mare predstavlja vrhunski izbor za ljubitelje džina i one koji cene visokokvalitetna pića sa jedinstvenim karakterom. Sa pažljivo odabranim sastojcima, uključujući kleku, bosiljak, ruzmarin i masline, ovaj premium džin iz Španije donosi neponovljivu kombinaciju mediteranskih aroma i ukusa. Njegov blag i aromatičan profil, obogaćen citrusnim notama i suptilnim tonovima masline i timijana, čini ga idealnim izborom za posebne prilike, bilo da je reč o proslavama, večernjim okupljanjima ili kao sofisticiran poklon za gurmane i istinske poznavatelje džina.
Gin Mare, smešten u malenom španskom selu Vilanova, nedaleko od Barselone, predstavlja pravu definiciju posvećenosti i strasti prema kreiranju izuzetnih džinova. Ova porodična destilerija koristi inovativne metode destilacije kako bi iz svakog sastojka izvukla maksimalan kvalitet i autentične arome. Svojim jedinstvenim pristupom u kombinovanju mediteranskih biljaka i voća, Gin Mare redefiniše kategoriju premium džinova, stavljajući naglasak na kvalitet i originalnost.
Posebnost Gin Mare leži u njegovoj sposobnosti da kroz svaki gutljaj prenese esenciju Mediterana, pružajući istovremeno složeno i osvežavajuće iskustvo. Predlažemo da ga servirate sa Tonic Water 1724, dodatkom ruzmarina, kriške limuna i malo leda, kako bi se potpuno otkrile sve njegove aromatične nijanse. Bilo kao elegantan dodatak ličnoj kolekciji pića ili kao pažljivo odabran poklon, Gin Mare obogaćuje svaki trenutak jedinstvenim i nezaboravnim doživljajem, čineći ga savršenim izborom za one koji žele da impresioniraju i izraze svoju sofisticiranost i ljubav prema kvalitetu.