Glenffidich 15YO 0.7l

quantity
-1+
truck

Glenfiddich 15YO je izvanredan single malt viski koji se ističe bogatom tradicijom i inovacijom koju donosi u svet viskija. Toplim i začinjenim ukusima, ovaj viski nosi pečat majstora destilacije Davida Stewarta, pete generacije u porodici koja je odgovorna za ovaj brend. Jedinstven i složen profil ukusa leži u sazrevanju u različitim vrstama hrasta, uključujući evropski, američki i novoamerički.
Glenfiddich je prestižni škotski brend viskija sa bogatom istorijom i tradicijom, čija se destilerija nalazi u spektakularnoj Speyside regiji Škotske. Viski se proizvodi uz pažljiv odabir najkvalitetnijih sastojaka i procesa destilacije koji su se razvijali tokom više od 130 godina. Pionir je u proizvodnji Single Malt viskija i ima široku paletu viskija različitih godina odležavanja i karakteristika. Promoviše inovaciju u svetu viskija, često eksperimentišući sa različitim tipovima bačvi kako bi stvorio jedinstvene i nezaboravne profile ukusa.
Ono što čini Glenfiddich 15YO posebnim je proces sazrevanja u Soler bačvi, koja je napravljena od portugalskog hrasta. Ova bačva dodatno obogaćuje viski svojim jedinstvenim karakterom i kompleksnim notama. Glenfiddich 15YO je postao lični favorit mnogih ljubitelja viskija širom sveta, a kada ga probate, brzo ćete shvatiti zašto. Njegova složena aroma i bogatstvo ukusa čine ga neodoljivim izborom za sve prilike i pravu poslasticu za ljubitelje viskija.