Golden symphony gift box 400g

quantity
-1+
truck

Golden Symphony Gift Box predstavlja savršenu kombinaciju čokoladnih ukusa u luksuznoj ambalaži. Proizvedeno od strane Eugen, ovo remek-delo čokolaterije nudi bogate i neodoljive ukuse lešnika, citrusa, đumbira i maline koji osvajaju nepce. Elegantna kutija napravljena od čvrste kartonske ambalaže sadrži četiri ovalne kutije sa različitim aromama čokolade. Svako pakovanje sadrži po 10 čokoladica, što čini ukupnu težinu kutije 400 grama.
Eugen savršeno balansira tradicionalnu izradu i dodatak nesvakidašnjih sastojaka, s naglaskom na čistom kakao puteru i suncokretovom lecitinu koji je bezbedan za osobe sa alergijama. Ove čokolade su prava umetnost kako po sastavu, tako i po pažljivo osmišljenom pakovanju. Zbog jedinstvenog pristupa postale su omiljeni izbor sladokusaca, bilo da je reč o svakodnevnim zalogajima ili specijalnim prilikama.
Ono što čini Golden Symphony Gift Box posebnim nije samo njegova prelepa ambalaža, već i pažljivo odabrane kombinacije ukusa unutar nje. Kutija nudi četiri jedinstvena ukusa: mlečnu čokoladu sa 35% kakaoa kombinovanu s lešnikom i spekulas kolačićem, karamel čokoladu sa 32% kakaoa s dodatkom kakao komadića, belu čokoladu sa 32% kakaoa obogaćenu malinom, te tamnu čokoladu sa 61% kakaoa sa primesama limuna i đumbira. Svaka čokoladica je pažljivo osmišljena da pruži jedinstveno senzualno iskustvo koje će oduševiti i najzahtevnije ljubitelje čokolade.