Gordon's London Dry Gin originalna škotska receptura Diageo PLC

quantity
-1+
truck

Gordon's London dry Gin je jedan od najpoznatijih i omiljenih džinova na svetu. Pravi se prema originalnom receptu koji je tajanstven i zna da samo 12 ljudi na celom svetu. Osim klasičnih sastojaka koji čine London dry Gin, kao što su seme korijandera i smreka, ističe se po posebnim dodacima kao što su đumbir, ulje kineskog cimeta i muškatni oraščić.
Diageo PLC je globalni lider u proizvodnji i distribuciji alkoholnih pića, s portfolijem koji obuhvata neka od najpoznatijih imena u svetu alkohola, kao što su Johnnie Walker, Guinness, Smirnoff, Tanqueray i mnogi drugi. Posvećen je pridržavanju najviših standarda kvaliteta u proizvodnji pića, istovremeno podržavajući održivost i društvenu odgovornost.
Ono što Gordon's London dry Gin čini posebnim je njegova istorija koja seže unazad gotovo dva veka. Ovaj džin ima svoje korene u Škotskoj, gde je destilerija Alekander Gordon počela sa proizvodnjom 1769. godine, pod nalogom vlade, kako bi unapredila kvalitet domaćeg džina. Rezultat njihovog rada bio je elegantna verzija gina koja je odmah osvojila srca i nepca ljubitelja džina. Ime Gordon's postalo je sinonim za vrhunski kvalitet i ukus, a ovaj džin je postao najprodavaniji u Engleskoj.