Gordon's Pink Gin Diageo PLC

quantity
-1+
truck

Gordon's Pink Gin je izvanredan džin koji se temelji na izvornom Gordonovom receptu iz 1880-ih. Ovaj džin donosi savršenu ravnotežu između klasičnog Gordon's okusa i prirodne slatkoće malina i jagoda, zajedno s osvežavajućom notom crvenih ribizla. Posebno je kreiran korišćenjem samo prirodne voćne arome, zbog čega pruža vrhunsko iskustvo bobica, idealno za ljubitelje voćnih žestokih pića.
Diageo PLC je globalni lider u proizvodnji i distribuciji alkoholnih pića, s portfolijem koji obuhvata neka od najpoznatijih imena u svetu alkohola, kao što su Johnnie Walker, Guinness, Smirnoff, Tanqueray i mnogi drugi. Posvećen je pridržavanju najviših standarda kvaliteta u proizvodnji pića, istovremeno podržavajući održivost i društvenu odgovornost.
Ono što čini Gordon's Pink Gin posebnim je neodoljiva kombinacija prirodnih voćnih okusa. Svaka čaša ovog gina nudi jedinstvenu kombinaciju osvežavajućeg citrusnog tonusa, slatkoće malina i jagoda, te blage gorčine crvenih ribizla. Ovaj napitak stvoren je s posebnom pažnjom kako bi se osigurao najviši kvalitet voćnih nota, što ga čini savršenim izborom za sve prilike, bilo da ga pijete čistog ili kao sastojak omiljenog koktela.