Gorki list 0.7l

quantity
-1+
truck

Gorki List je izvanredno alkoholno piće poznato po svojoj karakteristično gorkoj noti i bogatom ukusu. Ovaj napitak dolazi u elegantnoj bočici zapremine 0.7 litara i proizvodi se u Sloveniji. Jedinstvena receptura obuhvata ekstrakte 27 lekovitih biljaka, među kojima se izdvaja pelin svojim prirodnim svojstvima, dodajući ovom piću originalni ukus i aromu.
Brend Gorki List se ističe svojom posvećenošću tradiciji i stručnosti u proizvodnji alkoholnih napitaka, posebno poznatim po gorkom ukusu. Njegova reputacija se gradi na pažljivom izboru prirodnih sastojaka i tajnom receptu koji je čuven među poznavateljima pića. Prepoznatljiv širom sveta kao vrhunski izbor za sve ljubitelje originalnih i jedinstvenih ukusa, neprikosnoveni je lider u kategoriji gorkih alkoholnih pića.
Ono što Gorki List stvarno ističe je njegov intenzivan gorki ukus, što ga čini jednim od najpoznatijih digestivnih pića. Alkoholnog sadržaja od 28%, savršen je za opuštanje nakon obroka ili kao osvežavajući koktelni sastojak. Njegova autentična receptura seže unazad generacijama, pružajući vam priliku da iskusite jedinstvenu harmoniju ukusa i prirodnih biljnih aroma u svakom gutljaju.