Grand gold kafa 500g

quantity
-1+
truck

Grand Gold kafa dolazi u pakovanju od 500 grama i predstavlja pažljivo izbalansiranu mešavinu pržene mlevene kafe. Sastoji se od najkvalitetnije arabika i robusta kafe, bogatog i intenzivnog ukusa koji će probuditi vaša čula. Grand Gold kafa je savršen izbor za svaki trenutak uživanja u kafi, bilo da je pijete čistu ili sa mlekom.
Grand je sinonim za kvalitet u svetu domaće kafe. Ovaj brend se ističe ne samo po izvanrednom kvalitetu asortimana, već i po posvećenosti održivosti i odgovornom poslovanju. Grand neprestano radi na unapređenju svojih proizvoda i pružanju vrhunskog iskustva svim svojim potrošačima, te je često omiljeni izbor barista.
Ono što Grand Gold kafu čini posebnom je pažljiva selekcija i prženje zrna kafe. Kombinacija arabika i robusta pruža savršen balans između blage voćne note i snažnog ukusa, čineći je savršenom za sve ljubitelje kafe. Osim toga, pažljivo prženje ove mešavine osigurava da svaka šolja kafe bude puna aroma i svežine. Bez obzira da li je pripremate za sebe ili goste, Grand Gold kafa će uvek biti pravi izbor za uživanje u bogatom ukusu i mirisu prave kafe.