Grand kafa aroma 200g

quantity
-1+
truck

Grand Aroma je rezultat pažljivo odabranih zrna srednje do jače upržene kafe, što joj daje jedinstvenu senzualno aromatičnu notu. Kombinacija slatkastih tonova pečenog lešnika i muškatnog oraščića, uz osvežavajuću aromu jabuke u pozadini, pruža jedinstveno iskustvo za čulo mirisa i ukusa. Grand Aroma je kafa koja će vam pružiti pravi užitak u svakom gutljaju.
Grand je sinonim za kvalitet u svetu domaće kafe. Ovaj brend se ističe ne samo po izvanrednom kvalitetu asortimana, već i po posvećenosti održivosti i odgovornom poslovanju. Grand neprestano radi na unapređenju svojih proizvoda i pružanju vrhunskog iskustva svim svojim potrošačima, te je često omiljeni izbor barista.
Ono što Grand Aromu čini posebnom je savršen spoj ukusa. Slatke i voćne note ovog napitka savršeno se slažu s hrskavim, kremastim kolačem od jagode ili višanja. Ova kafa nije samo običan jutarnji napitak, već prava poslastica za vaše nepce. Sposobnost da se uklopi s različitim desertima čini je idealnim izborom za sve ljubitelje kafe koji žele nešto više od običnog ispijanja kafe.