Grey Goose 0.7l

quantity
-1+
truck

Grey Goose je vrhunska votka proizvedena u srcu Konjak regiona u Francuskoj. Glavni sastojci čine 95% Grey Goose votke i 5% konjaka, što doprinosi bogatom i sofisticiranom ukusu. Grey Goose je prepoznata kao broj 1 super premium votka na svetu i stekla je ugled najkvalitetnije votke, nagrađene od strane Chicago Beverage Tasting Instituta.
Brend Grey Goose je sinonim za vrhunski kvalitet i luksuz u svetu alkoholnih pića. Poreklom iz Konjak regiona u Francuskoj, ovaj brend je postao simbol izvrsnosti i sofisticiranosti. Svoj renome je stekao zahvaljujući pažljivo odabranim sastojcima i preciznom procesu proizvodnje koji rezultira besprekornom votkom. Grey Goose je neprikosnoveni lider u kategoriji super premium votki i neprestano se izdvaja po svojoj beskompromisnoj posvećenosti kvalitetu.
Grey Goose votku posebnom čine neodoljiv ukus i svestrana upotreba. Možete je uživati čistu, pri čemu ćete osetiti njen blagi, glatki karakter ili je poslužiti sa ledom za dodatnu osvežavajuću notu. Takođe, idealna je osnova za pravljenje raznih koktela. Bez obzira da li je pijete samostalno ili koristite kao ključni sastojak u vašim omiljenim koktelima, Grey Goose će vas impresionirati svojom besprekornom kvalitetom i bogatim ukusom.