Griotte tamna čokolada i mediteranske višnje Kraš

quantity
-1+
truck

Griotte su prava poslastica za ljubitelje tamne čokolade i sočnih mediteranskih višanja. Ove praline su proizvedene prema tradicionalnoj recepturi staroj 90 godina, a svaka višnja koja se koristi pažljivo je odabrana i uzgajana na Kraševim imanjima. Zasladite svakodnevnu rutinu uz klasik u savršenom spoju čokolade i voćnog punjenja.
Kraš je renomirani brend sa više od jednog veka tradicije u proizvodnji slatkiša i delikatesnih proizvoda. Njihova paleta proizvoda obuhvata širok spektar čokolada, keksa, bombona i drugih poslastica koje su omiljene među generacijama. Sa posvećenošću kvalitetu i inovacijama, Kraš je ostao jedan od vodećih brendova u regiji, osvajajući srca i nepca sladokusaca.
Ono što Griotte čini posebnom i neodoljivom je jedinstveno alkoholno punjenje. Svaka čokoladica ima nežno alkoholno srce koje se savršeno uklapa sa sočnom mediteranskom višnjom i tamnom čokoladom. Ovaj proizvod nosi sa sobom bogatu tradiciju i stručnost Kraša, a njegov neobičan ukus je ono što ga izdvaja iz mnoštva čokoladnih poslastica.