Hanuta lesnik 44gr

quantity
-1+
truck

Hanuta je ukusna čokoladna poslastica koja kombinuje nežni vafl sa bogatom čokoladnom kremom, pružajući neodoljivu harmoniju teksture i ukusa. Sa svojim kompaktnim, praktičnim pakovanjem, Hanuta je savršen izbor za uživanje u svakom trenutku, bilo da je u pitanju brza poslastica kod kuće ili slatki zalogaj tokom putovanja.
Ferrero je prestižni svetski brend poznat po svojoj strastvenoj posvećenosti kvalitetu i ukusu. Ovaj italijanski gigant u proizvodnji čokolade i slatkiša ima bogatu istoriju koja se proteže više od šest decenija. Ferrero je stvorio neke od najpoznatijih i najomiljenijih slatkiša na svetu, uključujući Ferrero Rocher, Kinder čokoladice i Nutella namaz.
Ono što Hanutu izdvaja iz mase čokoladnih proizvoda je njen nezaboravan ukus i visok kvalitet sastojaka. Ne sadrži gluten, te je idealna poslastica za osobe sa posebnim dijetetskim potrebama. Osim toga, Hanuta dolazi u praktičnom individualnom pakovanju koje je savršeno za unošenje u školu, na posao ili bilo koje mesto gde želite da uživate u jedinstvenom slatkom zadovoljstvu.