Havana Club 3yo 0.7l

quantity
-1+
truck

Havana Club 3yo je autentični kubanski rum koji pruža egzotični ukus Kariba. Sa zapreminom od 0.7 litara, ovaj brend donosi vam neodoljivu mešavinu tradicije i kvaliteta. Havana Club Rum je savršen izbor za sve ljubitelje koktela, posebno za one koji uživaju u Mojito i Daiquiri. Njegova autentična završnica čini ga jednim od najprodavanijih rumova na svetu.
Destilerija Havana predstavlja dušu kubanskog rum industrijskog nasleđa. Sa tradicijom koja datira još od 1934. godine, Havana Club rum se proizvodi uz posebnu pažnju i posvećenost. Maestros Roneros (majstori za blendiranje ruma) brižno odabiraju sastojke i nadgledaju proces destilacije kako bi stvorili autentične i vrhunski kvalitetne rumove koji oslikavaju duh Kube. Destilerija Havana je sinonim za izvanredan ukus, kvalitet i strast prema rumu, čineći je neprocenjivim draguljem u svetu destilacije.
Ovaj beli premium rum se destiliše iz kubanske šećerne trske, a potom prirodno odležava u buradima od belog hrasta, koja su pažljivo odabrana od strane majstora za blendiranje ruma. Zahvaljujući ovom procesu sazrevanja u tropskoj klimi, Havana Club 3 godine star ima jedinstvenu ravnotežu lakoće i karaktera. S alkoholnim sadržajem od 40%, ovaj rum će vas oduševiti svojom kompleksnošću i dokazati zašto je pravi izbor za autentične kubanske koktele.