Havana Club 7yo 0.7

quantity
-1+
truck

Havana Club 7yo je elitni kubanski rum koji predstavlja vrhunac kubanske destilerije i jedan od najcenjenijih rumova u svetu. Sa impresivnih 7 godina starosti, ističe se prefinjenom i jasnom mahagoni bojom, stvarajući pravi vizuelni spektakl u čaši. Bogatom i kompleksnom aromom kakaoa, vanile, duvana i sočnog tropskog voća, savršeno se kombinuje sa kubanskim cigarama, pružajući nezaboravne trenutke hedonizma.
Destilerija Havana predstavlja dušu kubanskog rum industrijskog nasleđa. Sa tradicijom koja datira još od 1934. godine, Havana Club rum se proizvodi uz posebnu pažnju i posvećenost. Maestros Roneros (majstori za blendiranje ruma) brižno odabiraju sastojke i nadgledaju proces destilacije kako bi stvorili autentične i vrhunski kvalitetne rumove koji oslikavaju duh Kube. Destilerija Havana je sinonim za izvanredan ukus, kvalitet i strast prema rumu, čineći je neprocenjivim draguljem u svetu destilacije.
Ovaj beli premium rum se destiliše iz kubanske šećerne trske, a potom prirodno odležava u buradima od belog hrasta, koja su pažljivo odabrana od strane majstora za blendiranje ruma. Zahvaljujući ovom procesu sazrevanja u tropskoj klimi, Havana Club 3 godine star ima jedinstvenu ravnotežu lakoće i karaktera. S alkoholnim sadržajem od 40%, ovaj rum će vas oduševiti svojom kompleksnošću i dokazati zašto je pravi izbor za autentične kubanske koktele.