Placeholder Image

Herbal Blend Matcha Mint

quantity
-1+
truck

Herbal Blend Matcha Mint Yuzu je neodoljiva biljna mešavina koja će vas osvojiti jedinstvenim ukusom i blagotvornim svojstvima. Ljupko, praktično pakovanju od 100 grama sadrži krupno sečeni čaj koji je lako pripremiti. Ova mešavina kombinuje najbolje od tri sveta: matcha čaj, osvežavajuću mentu i egzotičnu yuzu citrusnu notu, pružajući vam jedinstveno iskustvo u svakom gutljaju.
Brend Schargo Tea se izdvaja kao sinonim za izvanredan kvalitet i autentičan ukus čajeva. Sa dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji čajeva, postao je prepoznatljiv po svojoj posvećenosti prirodnom i visokom standardu kvaliteta. Svaka mešavina čaja ovog brenda pažljivo je kreirana, koristeći samo najkvalitetnije sastojke, kako bi se pružilo nezaboravno iskustvo ispijanja.
Ono što čini ovaj proizvod posebnim je jedinstvena kombinacija sastojaka. Matcha, kao glavni sastojak, donosi vam sve blagodati zelenog čaja, ali u koncentrovanijem obliku. Sadrži materije iz celog lista zelenog čaja, što rezultira većom količinom kofeina i antioksidanata nego što se obično nalazi u zelenom čaju. Osim toga, dodatak mente pruža osvežavajući i umirujući efekat, dok yuzu citrusna nota doprinosi jedinstvenom i egzotičnom ukusu koji će vas očarati.